معرفی وبلاگ
باسمه تعالی. باسلام.وبلاگی که مشاهده می فرمائیدوبلاگ دفاع مقدس باموضوع ((عشق-شور-حماسه))باهدف پاسداشت وجبران قسمت کوچکی ازرشادت هاوبزرگواری هاوشجاعت های دلیرمردان درجبهه ی جنگ حق علیه باطل طراحی گردیده است.وتقدیم می شودبه همه ی غیورمردانی که در8سال جنگ تحمیلی دشمنان حقیقی اسلام برعلیه ایران ازآب وخاک وناموس خوددفاع نمودند. ومن الله توفیق.
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 558223
تعداد نوشته ها : 1261
تعداد نظرات : 9
Rss
طراح قالب
رب پوسیده محبس بر لولاهای زنگ زده می چرخد، و فریادی برخاسته از قلب رنجدیده ملتی مظلوم را به فضای زندان می کشاند. پیکر خون آلود روحانی بزرگوار در چنگال دژخیمان شاه از سلول خارج می گردد. روحانی رشید و قوی چون قطعه ای استخوان در اثر شکنجه های پلید مردان درهم شکسته شده و دهان مبارکش که همواره دشمنان اسلام را هدف پرخاش ها و افشاگری هایش قرار می داد، چنان کوبیده شده بود که بیش از چند دندان در خود نداشت. آیت الله را کشان کشان بر روی صندلی ملاقات می نشانند. فرزندش را که برای دیدار وی آمده است می نگرد. او از چه بگوید؟ از ستمی که بر مردم می رود؟ از خیانتی که دستگاه منحط شاهنشاهی به آب و خاک میهنش می کند؟ از کفرپروری رژیم و ستیزه با قرآن و اسلام بگوید، یا از فلسفه بافی ها و توجیهات روشنفکر و آخوندنمایان درباری؟ از چه بگوید، از فشار ضربات مشت های دژخیمان یا از تنهایی در زندان با تنی مجروح و بیمار؟ از محاسن بزور تراشیده شده خود یا از ضرب سیلی دژخیم که به پاس ارادت به رهبر و مرادش به صورت نحیف خود تحمل نموده است؟ از کدام یک و از که بگوید؟ آیت الله شهید با آن تن رنجور سخن از مولای خود برزبان جا
دسته ها : داستان
سه شنبه سیم 6 1389

همزمان با اوج گیری نهضت اسلامی مردم ایران علیه رژیم پهلوی، در پنجم دی ماه 1357 نزدیک به 70 تن از استادان و مدرسین دانشگاه ها در اعتراض به رفتار خشونت آمیز ماموران نظامی رژیم شاه و سرکوب مبارزات حق طلبانه مردم مبارز و مسلمان ایران و نیز تعطیلی دانشگاه ها از طرف رژیم در ساختمان مرکزی وزارت علوم در مرکز تهران، اجتماع و تحصن کردند. این تحصن، رژیم را به خشم آورد و عوامل پهلوی برای در هم شکستن اعتصاب استادان به آنها حمله کردند. در این تهاجم، استاد کامران نجات اللهی از استادان جوان دانشگاه پلی تکنیک تهران در 27 سالگی به شهادت رسید. فردای آن روز در ششم دی ماه 1357 حضور ده ها هزار نفر در مراسم تشییع جنازه استاد نجات اللهی یکی از صحنه های خونین دوران انقلاب را رقم زد که با یورش مزدوران پهلوی به شهادت بیش از 250 نفر از مردم مسلمان در میدان انقلاب تهران منجر شد. سرانجام پیکر مطهر شهید نجات اللهی در بهشت زهرا دفن شد و این چنین بود که فرزند برومند دانشگاه، پروانه وار، خود را به آتش گلوله جلادان خونخوار سپرد و با سرخرویی به لقاء پروردگار خویش شتافت.

 

منبع :

روزنامه رسالت

 

دسته ها : معرفی شهدا
سه شنبه سیم 6 1389
محمدجواد تندگویان، متولد 1329 خانی‌آباد تهران است و بزرگ‌شدة یک خانواده ساده و مذهبی. به کتاب خواندن خیلی علاقه داشت. به همین خاطر پدرش او را زودتر در مدرسه ثبت‌نام کرد. آن روزها نمرات دانش‌آموزان چندان بالا نبود و وقتی محمدجواد با معدل 20 وارد دبیرستان شد، سر و صدای زیادی راه افتاد. سال 47 هم که کنکور داد، در چند دانشگاه قبول شد: شیراز، تهران و آبادان. مادرش راضی به رفتن محمدجواد به شیراز نشد. سهمیه بانک ملی را در دانشگاه تهران به دست آورده بود. قرار بود نفرات برگزیده را بفرستند به انگلستان. مصاحبه کردند وقتی فهمیدند جواد مذهبی است او را رد کردند، به همین راحتی! جواد دانشکده نفت آبادان را انتخاب کرد. • در آن شرایط حساس که از دربان خوابگاه دانشجویی تا رئیس دانشگاه، یا ساواکی بودند و یا خبرچین رژیم،‌ جواد فعالیت‌های انقلابی‌اش را در انجمن اسلامی ادامه داد. سخنران دعوت می‌کرد، جلسات بحث برگزار می‌کرد و کتاب های داغ می‌آورد. بیش از چند ماه از فارغ‌التحصیل شدنش نمی‌گذشت که خود را به نظام وظیفه معرفی کرد و سرباز شد. بعد
دسته ها : مقالات
سه شنبه سیم 6 1389
شهید سید حسین علم الهدی فرزند آیة الله حاج سید مرتضی علم الهدی(ره) به سال 1337 شمسی پا به عرصه گیتی نهاد. فرزندی پاک از شجره مبارکه رسالت بود که در مهد علم و تقوا پرورش می‌یافت. حسین این نور پرتو گرفته تا آفاق در کانون علم و عملی در رشد بود که تشنگان فقه و فقاهت و مردم تشنه هدایت گرداگردحریمش به اعتکاف بودند. شهید سید حسین پنج سال پیش از قیام 15 خرداد 42 متولد شد تا بعدها در مکتب قرآن ، کلام وحی آموزد و نیز بعدها در حین سپری کردن دبستان تلاوت کننده آیات الهی باشد و در سطح استان نغمه سرای و بلبل مترنم کننده لحن قران شود. صدای دلنشین او بود که صفحات زمان و قرون را به یکباره کنار میزد واین برگ ورق خورده را به برگ ایام هجرت پیوند می‌داد. صمیمیت او بود که علاوه بر شور و جذبه اش نقطه ای را بوجود آورده بودکه مغناطیس باشد برای رشد دیگران در تجمع های مسجد و مدرسه. در مساجد با تشکیل کتابخانه و جلسات سخترانی و در مدارس با تشکیل انجمنهای اسلامی و جلسات ارشاد و هدایت. گرچه هیچ قلم و زبانی قادر بر تر سیم آن همه شور و عشق نیست ، لکن بر حسب وظیفه هاله ای از آنروح پاکباخته را در معرض تاریخ قر
دسته ها : معرفی شهدا
سه شنبه سیم 6 1389

نمایشگاه "سلوک گمنامی" ویژه شهدای گمنام برگزار می‌شود .

شهید گمنام

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ گفت:نمایشگاه "سلوک گمنامی " ویژه‌ شهدای گمنام در موزه شهدای بهشت زهرا (س) برگزار می‌شود.

 این نمایشگاه به مناسبت 28 صفر سالروز شهادت حضرت محمد (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و در راستای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای والامقام گمنام برگزار می‌شود.  نمایشگاه "سلوک گمنامی " از تاریخ 22 بهمن 88 به مدت یک ماه از ساعت 8:30 صبح لغایت 15:30 همه روزه پذیرای علاقه‌مندان خواهد بود.

شهید گمنام

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ خاطرنشان کرد: ملت ایران اسلامی با حضور و بازدید از این نمایشگاه معنوی موجب دلگرمی خانواده‌های شهدا و ایثارگران خواهند شد.

 اگر خانواده‌ها زمینه‌های حضور فرزندانشان را در این نمایشگاه فراهم کنند، در راستای آشنا شدن فرزندانشان با اهداف و آرمان‌های شهدا و ایثارگران بیش از پیش موفق عمل خواهند کرد. ( انشاء الله).


منبع :

دسته ها : مقالات
سه شنبه سیم 6 1389
بعد از شهادت شهید محمد بروجردی، محمد ابراهیم همت ، فرمانده لشکر 27 محمد رسول الله (ص) در خصوص ویژگی‌های شخصیتی مسیح کردستان صحبت‌هایی را مطرح کرد که به شرح زیر است : • نقشی که بروجردی در کردستان داشت عظیم‌ تر از نقش‌ همه عزیزانی بود که وارد کردستان شدند؛ هر مردی که وارد کردستان می‌شد پس از مدتی استقامت و صبرش را در مقابل شکنجه‌ های روانی و روحی و حرکت‌ های ضدانقلاب در کردستان از دست می‌داد ولی این مرد چنان صبور، پویا و با استقامت بود که هر بار به او پیشنهادی می‌کردند می‌گفت تا من قضیه‌ کردستان را حل نکنم از کردستان پایم را بیرون نخواهم گذاشت . • اینها از ویژگی‌های بروجردی بود که واقعاً کردستان به گردن او حق دارد و البته او هم به گردن کردستان حق دارد. آنقدر مردم شیفته بروجردی بودند که ایشان توانست سازمان پیش مرگان مسلمان کرد را تاسیس کند؛ شاید کردستان هرگز شهید بروجردی را فراموش نکند زیرا در وجود بروجردی آنقدر اخلاص، تقوا و عظمت بود که حتی با ساده‌ ترین عناصر کردستان، از چوپان گرفته تا تحص
دسته ها : معرفی شهدا
سه شنبه سیم 6 1389
X